Emisioni NE:NE dhe Diaspora Shqiptare, intervistë në RTSH


Emisioni URA në TVSH3 me Artur Bejzaden “Gruaja &Pandemia,. Intervistë me Presidenten e shoqatës WAW


https://www.facebook.com/watch/?v=287029576023226

Diaspora shqiptare/Zvicër-Mirela Mezani: “Women Alb World”, një zë i fuqishëm i femrës shqiptare


Zvicër/Mirela Mezani: “Women Alb World”, një zë i fuqishëm i femrës shqiptare

 


Gazeta Dielli/“WOMEN ALB WORLD”, NJË ZË I FUQISHËM E FEMRËS SHQIPTARE NË ZVICËR


“WOMEN ALB WORLD”, NJË ZË I FUQISHËM E FEMRËS SHQIPTARE NË ZVICËR

 


Albinfo/WAW stimulon dhe ushqen rrjetin mes grave shqiptare


WAW stimulon dhe ushqen rrjetin mes grave shqiptare

 


Me 8 Mars: “Presheva jonë” ne mesin e Shoqatës Ndërkombëtare “Women Alb World” në Gjenevë


Me 8 Mars: “Presheva jonë” ne mesin e Shoqatës Ndërkombëtare “Women Alb World” në Gjenevë

 


Women ALB-Word Genève 1-2 November 2019


 


Interviste ne emisionin URA -TVSH3

https://www.facebook.com/511103895955232/posts/968895470176070?sfns=mo


Kemi kënaqësinë të lançojmë mediatikisht projektin e Shoqatës Internacionale Women Alb World!

 

Një punë dy vjeçare, me një ekip profesionistësh vajzash e grash Shqiptare.

 

Faleminderit Brikela Andrea-Nune për mbështetjen

 

Një falenderim special do të shkojë për TVSH3  (z. Artur Bejzade) shtëpinë tonë mediatike që do të njiheni me çdo detaj të projektit, për të kthyer kështu Women Alb World në një shtëpi të gjithë grave e vajzave shqiptare kudo në botë.

Së bashku mund të bëjmë gjithçkaSHOQATA INTERNACIONALE “WOMEN ALB WORLD”, SI NXITËS NË BIZNES DHE INVESTIME PËR KOMUNITETIN LOKAL – INVESTIN PRIZREN

https://investinprizren.com/2019/07/03/shoqata-internacionale-women-alb-world-si-nxites-ne-biznes-dhe-investime-per-komunitetin-lokal/?sfns=mo